Hopp til hovedinnhold

Bli med i styret!

Jan 23, 2022

logo

Vi trenger nye styremedlemmer!

Ønsker du å stille, eller vet du om noen du vil nominere?

På landsmøtet skal Noereh velge nye personer til å styre Noereh. Et av Norges viktigste organisasjoner søker engasjerte og dedikerte personer som kan lede og utvikle organisasjonen.

Det skal velges sentralstyremedlemmer, leder og medlemmer av kontrollkomiteen. Vi ønsker å høre fra deg om du enten er interessert i å stille, eller kjenner noen du synes bør stille til valg. (Leder blir honorert!!)

Valgkomiteen skal innstille på hvem som skal velges. Vi trenger så mange forslag som mulig for å kunne gjøre en best mulig jobb, som er mest mulig demokratisk.

Vurderer du å stille, men sitter inne med spørsmål før du tar steget? Ta kontakt med komiteen Anna Hagland, Nathaniel Holan Larsen og Johan Heaika Eira Heahttá på Messenger, mail, snap, insta, røyksignaler eller på en annen foretrukken plattform. Eller på mail til noereh på mail: noereh@noereh.no.
Valgkomiteen har taushetsplikt, så ikke vær redd for å ta opp tården for en prat.

Valgkomiteens innstilling sendes ut med landsmøtepapirene.

Ta kontakt på mail: noereh@noereh.no

Bli med i Noereh

Noereh er møteplassen for deg mellom 13-30 år som har lyst til å styrke din samiske identitet, få flere venner eller engasjere deg for den samiske kulturen.

Bli medlem