Hopp til hovedinnhold

Bli medlem

Hvorfor bli medlem?

For at Noereh skal kunne opprettholde sin funksjon, er vi avhengig av medlemmer og støttemedlemmer. Vi setter pris på alle som er med og som har vært med på å forme vår organisasjon. Om du har lyst til å engasjere deg i Noereh så kan du ta kontakt med et lokallag i ditt nærområde. Per 2019 har vi etablert tre lokallag, Oslove Noereh (oslove@noereh.com), Romssa Noereh (romssa@noereh.com) og Ávjovárri Noereh (e-post kommer).

Du er velkommen som du er!

Vi stiller ingen krav til at du må eie kofte, beherske samisk, ha et sterkt politisk engasjement og så videre. Hos oss er all samisk ungdom i alderen 12-30 år hjertelig velkommen. Om du uheldigvis er utenfor nevnt aldersgruppe, men likevel vil bidra, tar vi også i mot støttemedlemmer.

Om du ønsker å melde deg inn eller bli støttemedlem, kan du enten fylle ut skjemaet på hjemmesiden eller enkelt melde deg inn gjennom Vipps. Medlemskap må betales hvert år for å være tellende. Om du har deltatt på Noereh sitt landsmøte for dette året, er medlemskapet allerede betalt.


Fyll ut skjema, så er du med

Bli med i Noereh

Noereh er møteplassen for deg mellom 13-30 år som har lyst til å styrke din samiske identitet, få flere venner eller engasjere deg for den samiske kulturen.

Bli medlem