Hopp til hovedinnhold

Bli medlem

Hvorfor bli medlem?

For at Noereh skal kunne opprettholde sin funksjon, er vi avhengig av medlemmer og støttemedlemmer. Vi setter pris på alle som er med og som har vært med på å forme vår organisasjon. Om du har lyst til å engasjere deg i Noereh så kan du ta kontakt med et lokallag i ditt nærområde. Per 2023 har vi etablert tre lokallag, Oslove Noereh (oslove@noereh.com), Romssa Noereh (romssa@noereh.com) og Ávjovárri Noereh (avjovarri@noereh.no). Dersom du er innenfor et område hvor det fins et lokallag, vil du automatisk bli delegert inn i det når du melder deg inn.

Du er velkommen som du er!

Vi stiller ingen krav til at du må eie kofte, beherske samisk, ha et sterkt politisk engasjement eller noe slikt. Hos oss er all samisk ungdom i alderen 12-30 år hjertelig velkommen. Om du uheldigvis er utenfor nevnt aldersgruppe, men likevel vil bidra, tar vi også i mot støttemedlemmer.

Pris på medlemskontingent for 2024:

  • Ordinært medlemskap: 50 kr
  • Støttemedlemskap: 150 kr

Medlemskontigenten kan betales enten til Vipps #113814 eller til bankkontonr. 4750 23 02287. Merk betalingen med ditt fulle navn og type medlemskap (medlem/støttemedlem). Medlemskap må betales hvert år for å være tellende. Om du har deltatt på Noereh sitt landsmøte for dette året, er medlemskapet allerede betalt.

Sørg for å ha fylt inn skjemaet nedenfor før du betaler!


Fyll ut skjema, så er du med!

Info om medlemskap og betaling

Ved utfylling av innmeldingsskjemaet vil det bli opprettet et medlemskap på deg, og du vil få informasjon om ulike metoder å betale på – for eksempel bankbetaling via nettbanken din eller Vipps på nett. Medlemskapet ditt vil gjelde for et kalenderår. I det du har betalt kontingenten din, er du å regne som aktiv medlem i organisasjonen, og har medlemsrettigheter i tråd med vedtektene til Noereh. Du kan når som helst melde deg ut, men har ikke rett på tilbakebetaling av kontingent som du har betalt. Hvert år fornyes medlemmer til neste år, og betalings-informasjon sendes ut. Medlemskapet fornyes ikke automatisk for neste medlemsår – du må selv aktivt velge å betale kontingenten din dersom du fortsatt ønsker å være medlem.

Du kan når som helst endre på opplysningene dine eller melde ut ved å logge inn på medlemsregisteret vårt på noereh.hypersys.no. Hvis du har flyttet i løpet av medlemskapet ditt så kan du også bytte lokallag ved å oppdatere bostedsadressen din. Hvis det er første gang du logger inn i medlemsregisteret, så må du trykke på "Glemt passord?" og lage et nytt passord for å logge inn med.

Opplysningene dine vil bli behandlet i tråd med personvernerklæringen vår.

Bli med i Noereh

Noereh er møteplassen for deg mellom 12-30 år som har lyst til å styrke din samiske identitet, få flere venner eller engasjere deg for den samiske kulturen.

Bli medlem