Hopp til hovedinnhold

Personvernerklæring

Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)

BEHANDLINGSANSVAR

Noereh er behandlingsansvarlig for all behandling av personopplysninger der vi selv bestemmer formålet med behandlingen av opplysningene og de virkemidlene vi benytter til dette. I denne personvernerklæringen kan du lese mer om behandlingene Noereh er behandlingsansvarlig for.

Dersom du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller vurderingene vi har gjort, kan du kontakte oss på

noereh@biegga.com

NÅR SAMLER NOEREH INN PERSONOPPLYSNINGER?

Vi behandler i hovedsak opplysninger om deg i følgende tilfeller:

Du har sendt oss en henvendelse på e-post

Du er medlem hos oss

Du har meldt deg på et arrangement eller konkurranse

Du abonnerer på vårt nyhetsbrev

Du har søkt jobb hos oss

Du besøker nettsiden vår på noereh.no

Informasjonskapsler (Cookies)

Nettsiden til Noereh bruker informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.

Informasjonskapslene forbedrer brukeropplevelsen ved at den den husker dine handlinger og valg på sidene. For eksempel ved at siden husker hva du har søkt på tidligere, eller at du slipper å måtte logge deg inn for hver nye side du besøker.

DETTE BRUKER VI COOKIES TIL

Nettsiden vår er laget i Squarespace. For at nettsiden vår skal fungere setter Squarespace cookies til disse formålene:

For at ulike tjenester på nettsiden vår skal fungere.

For å tilby skjemafunksjonalitet.

Vurdere hvordan nettstedet brukes og kartlegge forbedringspotensial

Ved å bruke Noerehs nettside, godkjenner du behandlingen av cookies i følge hva som står her. Dersom du ikke aksepterer at cookies anvendes, kan du ta bort cookies i din nettlesers sikkerhetsinnstillinger.

HVORDAN FJERNER MAN COOKIES?

Dersom du ikke lenger vil bruke cookies, kan du slå av cookies i innstillingene til din nettleser. Du kan også stille inn nettleseren slik at du blir spurt hver gang Noereh nettsiden prøver å plassere en cookie på din datamaskin. Du kan også bruke nettleseren din til å slette tidligere lagrede cookies.

Om du bruker PC, kan cookies fjernes ved hjelp av snarveiskommandoen [CTRL]+[SHIFT]+[Delete].

Hvis det ikke fungerer eller hvis du bruker en MAC, klikk på linken for den nettleseren du bruker:

Mozilla Firefox

Google Chrome

Opera

Internet Explorer

Safari

Flash cookies

Dersom du deaktiverer cookies vil deler til hele nettsidens funksjonalitet være begrenset. Du kan for eksempel ikke gjennomføre et kjøp eller logge inn.

HYPERSYS

Noereh bruker Hypersys som medlemshåndteringssystem. Dersom du er medlem i Noereh vil din kontaktinformasjon bli lagret her. Vi bruker informasjonen til å ta kontakt med deg.

Her kan du lese mer om hvordan Hypersys ivaretar ditt personvern: https://hypersys.no/personvern-og-sikkerhet/

Noereh har egen databehandleravtale med Hypersys, Norge

SQUARESPACE

Nettsiden til Noereh er bygget på publiseringsløsningen Squarespace. Squarespace bruker cookies til å samle inn statistikk om hvilke sider som blir brukt. Statistikken er anonymisert og brukes til å forstå hvordan vi kan gjøre brukeropplevelsen bedre.

Her kan du lese mer om hvordan Squarespace behandler din data: https://support.squarespace.com/hc/en-us/articles/360000851908-GDPR-and-Squarespace

Noereh har egen databehandleravtale med Squarespace.

G-SUITE (GOOGLE DOCS, GMAIL, GOOGLE SHEETS)

Noereh bruker G-SUITE (Gmail, Calendar, Documents, Sheets, Hangouts) for intern kommunikasjon, lagring av dokumenter, filer, avtaler. Dette omfatter referater, avtaler, arbeidsdokumenter, kontakter, e-postadresser, telefonnumre, navn.

Noereh har egen databehandleravtale med Google Inc, USA

SYSE

Noereh bruker SYSE for håndtering av domene, server og e-post til styremedlemmer.

Noereh har egen databehandleravtale med SYSE, Norge.

Dine rettigheter

Du kan utøve dine rettigheter ved å sende oss e-post til noereh@biegga.com eller brev til:

Noereh
Grønnegata 8 M
9008 Tromsø

Du har krav på svar uten ugrunnet opphold og senest innen én måned.

INNSYN I EGNE OPPLYSNINGER

Du kan be om en kopi av alle opplysninger vi behandler om deg.

KORRIGERING AV PERSONOPPLYSNINGER

Du kan be oss rette eller supplere opplysninger som er feilaktige eller misvisende.

SLETTING AV PERSONOPPLYSNINGER

I gitte situasjoner kan du be oss slette opplysninger om deg selv.

BEGRENSNING AV BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER

I noen situasjoner kan du også be oss begrense behandlingen av opplysninger om deg.

PROTESTERE MOT EN BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER

Dersom vi behandler opplysninger om deg med grunnlag i våre oppgaver eller på bakgrunn av en interesseavveining, har du rett til å protestere på vår behandling av opplysninger om deg.

DATAPORTABILITET

Dersom vi behandler opplysninger om deg med grunnlag i samtykke eller en kontrakt, kan du be oss om å overføre opplysninger om deg til deg eller til annen behandlingsansvarlig.

DU KAN KLAGE PÅ VÅR BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER

Vi håper du vil si ifra dersom du mener vi ikke overholder reglene i personopplysningsloven. Si da gjerne først i fra gjennom den kontakten eller kanalen du allerede har etablert med oss.

Bli med i Noereh

Noereh er møteplassen for deg mellom 13-30 år som har lyst til å styrke din samiske identitet, få flere venner eller engasjere deg for den samiske kulturen.

Bli medlem