Hopp til hovedinnhold

Bli med i styret!

Gruppebilde av et tidligere styre i Noereh. Foto.

Vi trenger nye styremedlemmer

Ønsker du å stille, eller vet du om noen du vil nominere?

På landsmøtet skal Noereh velge nye personer til å styre Noereh. Et av Norges viktigste organisasjoner søker engasjerte og dedikerte personer som kan lede og utvikle organisasjonen.

Det skal velges sentralstyremedlemmer, leder og medlemmer av kontrollkomiteen. Vi ønsker å høre fra deg om du enten er interessert i å stille, eller kjenner noen du synes bør stille til valg. (Leder blir honorert!!)

Valgkomiteen skal innstille på hvem som skal velges. Vi trenger så mange forslag som mulig for å kunne gjøre en best mulig jobb, som er mest mulig demokratisk.

Vurderer du å stille, men sitter inne med spørsmål før du tar steget? Ta kontakt med valgkomitéen på Messenger, mail, snap, insta, røyksignaler eller på en annen foretrukken plattform. Eller på mail til noereh på mail: noereh@noereh.no.

Årets valgkomite består av Mathias Eilert Olsen, Sagka Sundset og Andréa Marie Konradi. Valgkomiteen har taushetsplikt, så ikke vær redd for å ta opp tråden for en prat.

Valgkomiteens innstilling sendes ut med landsmøtepapirene.

Kontakt oss på mail: noereh@noereh.no

Bli med i Noereh

Noereh er møteplassen for deg mellom 12-30 år som har lyst til å styrke din samiske identitet, få flere venner eller engasjere deg for den samiske kulturen.

Bli medlem