Vinnerne av Gáktebeaivi 2019

Skjermbilde 2019-04-23 kl. 16.24.42.png

Tusen takk til alle som deltok på gáktebeaivi 2019! Nå har vi kåret fire vinnere av gáktebeaivi 2019. Det var mange flotte bidrag og vi gleder oss til å se enda flere til neste år.

 
 

Landsmøte 2019

Nytt styre:  Maria W. Grensemo, Anja Márjá N. Keskitalo, Eivind Yrjan Stamnes, Ellinor Skartland, Ronja Vaara, Jenny Krihke D. Bendiksen, Isak Anta Kvitfjell og Elen Ravna (Dan Jonas Sparrok og Erle Bårdsdatter Sæther)

Nytt styre: Maria W. Grensemo, Anja Márjá N. Keskitalo, Eivind Yrjan Stamnes, Ellinor Skartland, Ronja Vaara, Jenny Krihke D. Bendiksen, Isak Anta Kvitfjell og Elen Ravna (Dan Jonas Sparrok og Erle Bårdsdatter Sæther)

Noereh feiret 10 år som organisasjon 7.-10. mars 2019 i Tromsø. Vi hadde forskjellige workshopper, gikk i 8. marstog, valgte nytt styre og hadde en jubileumsmiddag med både konsert og stand-upshow.

Vold og overgrep i Sápmi:  Under landsmøtet vedtok vi en resolusjon om at Noereh skal jobbe for blant annet lavterskeltilbud rettet mot den samiske befolkningen, samt fortsette å skape trygge arenaer for ungdom. Det ble også vedtatt en resolusjon om arealinngrepene i Repparfjord.

Vold og overgrep i Sápmi: Under landsmøtet vedtok vi en resolusjon om at Noereh skal jobbe for blant annet lavterskeltilbud rettet mot den samiske befolkningen, samt fortsette å skape trygge arenaer for ungdom. Det ble også vedtatt en resolusjon om arealinngrepene i Repparfjord.